This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Join the Carmex Club

Over de #CarmexClubBenelux


Word gratis lid van de CarmexClubBenelux en indien je aan de voorwaarden voor deelname voldoet ontvang je misschien wel een gratis pakketje! Dus vind jij Carmex helemaal geweldig, vul dan even het formulier in! Wij waarderen eerlijke en echte reviews van van alle soorten mensen, uit alle lagen van de bevolking.

Wil jij bij #CarmexClubBenelux horen?

Hoe werkt het?


Stap 1

Vul het formulier in

Het invullen duurt ongeveer 5 minuten. Zorg ervoor dat je onze voorwaarden hebt gelezen voordat je deelneemt.

Stap 2

Wacht op reactie van ons

Als je aanvraag voldoet aan onze eisen zullen we contact met je opnemen..

Toolkit

Post: Gebruik onze lippenbalsems

 Maak 1 post waarin je laat je zien hoe je de lippenbalsem aanbrengt in je dagelijkse routine. 

Story

Maak 1 story, waarin je de verpakkingen laat zien in een natuurlijke omgeving met jezelf in de foto.

Reviews

Laat een review achter op Carmexbenelux.eu voor elk product wat je hebt ontvangen.

Richtlijn voor foto's

Let us inspire

Deze 'how to' is bedoeld om je te helpen bij het plannen van je shoot voor Carmex. Er zijn een paar elementen om rekening mee te houden. Zo zijn achtergronden heel belangrijk! Denk aan de kwaliteit en houd het overzichtelijk. Houd bij binnen- en buitenlocaties rekening met het weer en het licht. We houden van heldere foto's!


And remember

We willen dat je je fantastisch voelt! Wees jezelf en doe je ding. We kunnen niet wachten om je als onderdeel van #CarmexclubBenelux te verwelkomen en kijken ernaar uit om je lipbalmselfies te zien!

Images that we love

Voor de post:
- Mooie, heldere foto’s waarop je de Carmex Naturally lippenbalsem aanbrengt
- Draai het logo van Carmex Naturally zo dat het duidelijk zichtbaar is op de foto
- Wees vrolijk!
- Wees creatief!

Voor de story:
- Zorg dat de drie Carmex Naturally producten in blister met je gezicht in de storry staan
- Wees vrolijk!
- Wees creatief!

 

Images that don't work

- Andere producten op de foto
- Te drukke achtergrond
- Carmex Naturally lippenbalsem niet prominent in beeld
- Te donkere of wazige foto’s


FAQ

Wie kan zich aanmelden?
Iedereen met een passie voor beauty en lifestyle.

Moet ik veel Instagram volgers hebben?
Hoewel we veel van onze fans houden, geven we de voorkeur aan kwaliteit boven kwantiteit.

Hoe lang duurt het voordat ik iets terug hoor?
Binnen 7 dagen als de aanvraag is goedgekeurd.

Wat als ik nog niks gehoord heb?
Helaas is je aanvraag dan niet goedgekeurd.

Is er een leeftijdsgrens?
Ja, je moet minimaal 18 jaar zijn.

Kan ik meedoen als ik niet in de Benelux woon?
Op dit moment kun je alleen meedoen als je in Nederland, België of Luxemburg woont.

 

Voorwaarden 

Door een aanvraag ("Applicatie") in te dienen om te worden geselecteerd voor The Carmex Club ("Programma"), gaat u ("Aanvrager") akkoord met deze Applicatievoorwaarden, de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid, en de beslissingen van Carmex en de door haar aangewezen personen, die definitief en bindend zijn in alle opzichten met betrekking tot dit programma. In het geval van een geschil tussen deze toepassingsvoorwaarden en de gebruiksvoorwaarden, zullen deze toepassingsvoorwaarden gelden voor alle zaken die rechtstreeks verband houden met dit programma of materiaal dat als onderdeel van dit programma wordt ingediend. 

Wie kan er deelnemen?

Wie kan er deelnemenAanvragers moeten ten minste 18 jaar of ouder zijn. Werknemers, tijdelijke werknemers, freelancers en onafhankelijke contractanten, en hun naaste families (echtgenoot en ouders, kinderen, broers en zussen en hun respectievelijke echtgenoten) van Carmex, haar moederbedrijf, gelieerde ondernemingen, dochterondernemingen en / of advertentie- en promotiebureaus komen niet in aanmerking. 

Verlening van rechten op aanvraag

Door een aanvraag in te dienen, zonder de algemeenheid van het voorgaande te beperken, gaan de aanvragers akkoord en verlenen hierbij aan Carmex en haar aangewezen personen, opvolgers, licentiehouders en wijst een onbeperkte, eeuwigdurende, onherroepelijke, toewijsbare, royaltyvrije, volledig volgestorte licentie toe om de Applicatie te reproduceren, distribueren, er afgeleide werken van te maken, te bewerken, te wijzigen, weer te geven, tentoon te stellen, te combineren met andere materialen, te exploiteren en anderszins te gebruiken (en stemt ermee in afstand te doen van alle morele rechten daarop), en alle elementen die daarin zijn belichaamd, geheel of in deel, op elke manier en in alle media die nu bekend zijn of hierna worden bedacht (inclusief op de website van Carmex en sociale mediapagina's) over de hele wereld voor welk doel dan ook, inclusief, maar niet beperkt tot, voor commerciële doeleinden, zonder compensatie of kennisgeving aan, of toestemming van de deelnemer of een derde partij. 

Screening en selectie van sollicitanten

Alle aanmeldingen worden beoordeeld door het Carmex Marketing Team. Potentieel Het eventuele lid van Carmex zal per e-mail worden gecontacteerd. Als u niet wordt gecontacteerd, ga er dan vanuit dat uw aanvraag niet is geslaagd.

Algemene voorwaarden

Dit programma is onderworpen aan alle toepasselijke federale, staats-, provinciale, territoriale en lokale wetten. Door een aanvraag in te dienen, gaan de aanvragers ermee akkoord (a) om Carmex, haar moedermaatschappij, gelieerde ondernemingen, dochterondernemingen en advertentie- en promotiebureaus, Instagram en de respectievelijke functionarissen, directeuren, aandeelhouders, werknemers, agenten en de respectievelijke functionarissen, directeuren, aandeelhouders, werknemers, agenten en vertegenwoordigers van de voorgaande (gezamenlijk "Vrijgegeven partijen") van alle verwondingen, aansprakelijkheid, verliezen en schade van welke aard dan ook (inclusief, maar niet beperkt tot, claims die zijn gebaseerd op inbreuk op het auteursrecht, inbreuk op de privacy, laster of publiciteitsrecht ) aan personen, met inbegrip van overlijden, of eigendommen die geheel of gedeeltelijk direct of indirect het gevolg zijn van de deelname van de Aanvrager aan het Programma. Vrijgegeven partijen zijn ook niet verantwoordelijk voor enige onjuiste of onnauwkeurige informatie, ongeacht of deze is veroorzaakt door sitegebruikers, knoeien, hacking of door enige apparatuur of programmering die verband houdt met of wordt gebruikt in het aanvraagproces of het programma. Vrijgegeven partijen zijn niet verantwoordelijk voor letsel of schade aan de computer van een persoon die verband houdt met of voortvloeit uit deelname aan dit aanmeldingsproces of het downloaden van materiaal van of het gebruik van de website.

Deelnamevereisten

Voor elke uitzending die u ontvangt van #Carmex, moet u het volgende doen:

  • Vul de 'Productvragenlijst' in voor elk afzonderlijk product dat u test
  • Maak minimaal 5 verhalen en 2 feedposts voor elke uitzending die u ontvangt. Vergeet niet om @carmex_benelux te taggen en #Carmex op te nemen in uw berichten en verhalen.

 

 Het niet naleven van de 'Deelnamevereisten' zal resulteren in verwijdering uit

 #TheCarmexClub. Opname in #TheCarmexClub is naar eigen goeddunken van Carmex.

Search